Everest Spanish Poker Tour and WSOP Steps

De Everest Poker European Cup is Europa’s grootste nieuwe speler-toernooi die in mei beslist zal worden tijdens een €100.000 live finale in Sardinië. EPEC is een uitstekende gelegenheid om beginnende pokerspelers te converteren naar stortende spelers en spelers die nog niet eerder bij Everest hebben gespeeld binnen te halen.

EPEC Online Kwalificatietoernooien lopen in februari en maart. Omdat EPEC een freeroll is hebben uw spelers slechts 10 Summit Points nodig om te spelen voor een kans op een luxe weekend in Sardinië en een deel van de prijzenpot van €100.000.

Klim omhoog naar het WSOP Main Event
Uw spelers kunnen zich kwalificeren voor de World Series of Poker 2009 voor maar $3 met onze WSOP Steps.

Er kan op voor deze Sit & Go-toernooien op ieder niveau worden ingekocht, en zelfs als een speler niet in de top twee belandt maar wel sterk eindigt, zal hij de stap opnieuw kunnen spelen of de voorafgaande stap kunnen overdoen. Diegenen die stap 5 halen, hebben tevens de mogelijkheid om te spelen voor een plek in een WSOP Side Event.

Onze WSOP Steps-toernooien geven spelers de kans om zich te kwalificeren voor een begeerde seat in het Main Event seat en te spelen met ‘s werelds beste spelers. Met lage buy-ins en verschillende manieren om te winnen, verwachten we dat de WSOP Steps één van onze meest populaire promoties van dit jaar zal worden.

De Spanish Poker Tour is terug!
De SPT is terug voor het tweede seizoen met een eerste stop in Madrid van 19 tot 22 maart. Online satelliettoernooien lopen nu dagelijks waarin spelers zich al vanaf $3 kunnen kwalificeren. Direct entries worden iedere dinsdag om 20:00 GMT gehouden, waarbij in ieder wekelijks toernooi 5 spelers zich zullen kwalificeren voor een stop in de SPT. Deze vijf spelers zullen ieder een prijzenpakket van $2.500 ontvangen, inclusief de €1000+100 SPT Main Event buy-in, evenals een vergoeding voor accommodatie- en reiskosten.

Spelers kunnen zich ook direct in de SPT inkopen met gebruik van hun Everest Poker-bankroll. Klik hier voor meer informatie over de SPT.

Twee Nieuwe Promoties voor Toernooispelers
Deze maand starten we twee doorlopende promoties voor toernooispelers. Three of a Kind bestaat uit een serie van drie snelle toernooien waarin spelers niet alleen zullen spelen voor een deel van iedere prijspot, maar tevens voor een deel van de progressieve jackpot. Spelers kunnen vanaf nu ook deelnemen aan onze Alles voor de Winnaar-toernooien. Met lage buy-ins van minder dan $5, winnen winnaars niet alleen hun deel, maar winnen ze alles!