WSOP steps toernooien bij Everest

De World Series Of Poker (WSOP) komen er weer aan. Graag willen we dat onze spelers naar deze toernooi reeks gaan en daarom hebben we de WSOP steps toernooien. Hiermee kunnen spelers zich vanaf $3 kwalificeren voor de WSOP!

De WSOP steps zijn geen onbekende in de poker wereld. Spelers zijn dus al bekend met het populaire principe.

Deze promotie is erg populair onder spelers en heeft reeds afgelopen week een winnaar opgeleverd die naar de WSOP gaat!

De WSOP natuurlijk enorm populair! Ik ben ervan overtuigd dat deze promotie de revenue enorm doet stijgen omdat de Sit ‘n Go’s continue lopen. Ook is het een mooie gelegenheid om wat nieuwe spelers op te pikken.

Korte Uitleg:

Registreer jezelf en speel in een willekeurig WSOP Steps-toernooi. Je kunt beginnen bij Stap 1 of hoger op de ladder van start gaan.

•Eindig op de 1e of 2e plaats en win een WSOP Steps-munt waarmee je de buy-in van de volgende stap kunt voldoen.

•Zelfs wanneer je niet wint, zal een sterke eindplaats je de kans bieden om dezelfde stap over te spelen, of één stap lager opnieuw te beginnen.

•Een 1e of 2e eindplaats in Stap 4 zal je de keuze geven om via Stap 5 door te klimmen voor een plaats in het Hoofdevenement, of te spelen voor een seat in een $1500 Side Event.*

Wil je niet beginnen bij Stap 1? Je kunt je natuurlijk ook voor ieder niveau direct registreren en zo je klim naar de WSOP beginnen.

De structuur:

WSOP steps toernooien bij Everest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *